Despre Noi

DESPRE NOI

Cine suntem noi, ca dezvoltatori de proiecte rezidentiale?

 

  •     Yapan Developments este un grup de companii specializate in proiecte de dezvoltare imobiliara din Romania. Facem parte din grupul de dezvoltare imobiliara ‘Izmir Turizm Insaat ve Ticaret A.S.’, cu sediul in Turcia, specializat in proiecte rezidentiale si hoteliere.
  •     Izmir Turizm Insaat ve Ticaret A.S.’ este mandru sa se numeasca un pionier in constructia de vile rezidentiale din Izmir, lucru care a jucat un rol important in felul un care traiesc locuitorii Izmirului. De-a lungul anilor, compania noastra a construit peste 200 de vile in peste 20 de parcuri rezidentiale din Istanbul, Izmir, Bodrum si Bursa, toate avand un stil architectural unic.
  •     Prin proiectul nostru Airport Residences, vrem sa va oferim beneficiile experientei noastre atat in constructia de proiecte rezidentiale cat si in serviciile managerial de consultanta. Vom construi primul proiect rezidential din Bucuresti care va ofera toate serviciile pentru un “trai usor”.
  •     Noi, ca si dezvoltatori ai Airport Residences vom fi intotdeauna aproape de dumneavostra. Birourile noastre de la Airport Plaza – de asemenea o realizare a noastra – sunt in vecinatatea casei dumneavoastra. Vom putea astfel imbunatati in mod constant calitatea si varietatea serviciilor noastre, bazate pe feedback-ul primit de la dumneavoastra.

CATEVA DINTRE PROIECTELE NOASTRE: