Airport Apartments

Ansamblul AIRPORT RESIDENCES
beneficiaza de teren in proprietate cu o zona de relaxare creata prin spatii verzi generoase ,piscina,loc de joaca pt copii si loc de gratar. AIRPORT RESIDENCES are 150 unitati locative respective garsoniere, 2 camere si 3 camere, dispuse in 4 cladiri pe 4 nivele.
Apartamentele si garsonierele
au spaţii vitrate generoase, ce oferă un bun iluminat natural, dar şi un aspect modern. Spaţiile interioare sunt atent conturate cu o compartimentare optimă. Interioarele sunt finisate după ultimele standarde, pereţii vopsiţi cu vopsea lavabila, băile au placaje ceramice şi gresie de cea mai bună calitate, camerele sunt prevazute cu parchet laminat iar bucatariile sunt dotate cu mobilier .
Tamplariile
exterioare sunt realizate din PVC cu geam termoizolant.Termoizolatia este realizata din polistiren de 15cm ,ceea ce confera un consum redus de gaz si electricitate . Cladirea este prevazuta cu un lift modern.
Balcoanele
cat si casa scarii sunt prevazute cu balustrade inox si sticla. Cladirea dispune ca si utilitati de apă curentă, energie electrică şi gaze naturale,fiecare unitate locativa avand contorizare individuala si centrale proprii marca VIESSMANN.